BAE Systems
flow-image

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallinen kyberstrategia: BAE Systemsin vastaus

Tämän resurssin on julkaissut BAE Systems

Yhdistyneen kuningaskunnan uudella kansallisella kyberstrategialla on keskeinen osa kyberpolitiikassa ja -tavoitteissa. Tässä pohdimme, mikä on muuttunut viimeisten viiden vuoden aikana, mitä olemme oppineet tänä aikana ja miten uusi strategia edistää kansallisen kyberpuolustuksen tarvittavaa kehitystä. Yhdistyneen kuningaskunnan uusi kansallinen kyberstrategia on julkaistu. Uusi strategia on jatkoa yhdennetylle uudelleentarkastelulle ja viisi vuotta kestäneen vuoden 2016 kansalliselle kyberturvallisuusstrategialle ja siihen liittyvälle investointiohjelmalle, ja se perustuu saatuihin kokemuksiin ja heijastaa nykyistä tilannetta ja viitoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen kyberpuolustuksen uuden suunnan. Tässä asiakirjassa pohdimme, mikä on muuttunut viimeisten viiden vuoden aikana, mitä olemme oppineet tänä aikana kyberturvallisuuden haasteista ja Yhdistyneen kuningaskunnan vastauksista. Tarkastelemme, miten uudella strategialla pyritään toteuttamaan Yhdistyneen kuningaskunnan pyrkimykset olla maailmanlaajuinen kybervoima ja turvallisempi paikka elää ja työskennellä verkossa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot, Haavoittuvuuksien hallinta, Hyökkäyspinnan hallinta, Korjausten hallinta, Riskipohjaisten haavoittuvuuksien hallinta, Suojatun koodin koulutus, Turvallisuustietoisuuden koulutus, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät