Callsign
flow-image

Tietosuoja ja tietoturva - miksi ne eroavat toisistaan ja miksi niillä molemmilla on merkitystä

Tämän resurssin on julkaissut Callsign

Tietosuojaviikon kaltaiset aloitteet ovat tärkeitä kuluttajien tietoisuuden lisäämiseksi tietosuojasta. Ei vain niiden toimenpiteiden osalta, joita he voivat toteuttaa, vaan myös määritelmän osalta, ja sen osalta, miten se eroaa tietoturvasta. Tämä on tärkeä painopistealue, sillä aivan liian usein näitä kahta termiä käytetään vaihtelevasti. Vaikka ne liittyvät toisiinsa, on tärkeää ymmärtää niiden ero. Yksinkertaisesti sanottuna tietoturva tarkoittaa muurien asettamista tietojen ympärille ja niiden suojaamista. Tietosuoja on sen valvomista, kuka pääsee käsiksi tietoihin näiden muurien sisällä. Lue lisää artikkelistamme.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta