Connectwise
flow-image

Hallittujen palvelujen tarjoajan tietoturvatarjonnan rakentaminen

Tämän resurssin on julkaissut Connectwise

Hallittujen palvelujen tarjoajana asiakkaasi odottavat jo nyt, että pidät heidän verkkonsa suojattuina. Mutta miten lähestyt tietoturvatarjouksiasi? Onko teillä vakiopalveluja? Lisäättekö uusia tarjouksia ilmoittamatta siitä asiakkaillenne? Ymmärtävätkö asiakkaanne tarkalleen, mitä heidän kumppanuutensa kattaa? Kyberturvallisuuden kehittyessä näihin kysymyksiin vastaaminen voi olla entistä haastavampaa, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin. Tähän oppaaseen, Hallittujen palvelujen tarjoajan tietoturvatarjonnan rakentaminen, olemme saaneet neuvoja alan asiantuntijoilta ja käsittelemme seuraavia asioita: Miten käydä riskilähtöisiä keskusteluja. Miten suojata oma talo. Miten arvioida tietoturvaheikkoudet. Miten rakennat, paketoit ja hinnoittelet tarjouksesi.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Uhkien tiedustelu, Luottamuksellisuus, Salaus, Tietojen suojaus, Virustorjunta, Sähköpostin salaus, Palomuurit, Verkkokäytön valvonta, Pimeän verkon valvonta