Fastly
flow-image

Reunaetu

Tämän resurssin on julkaissut Fastly

Vähennä kustannuksia ja paranna suorituskykyä reunalaskennan avulla. Lue mitä reunaetu on, niin ymmärrät perinteisen pilvilaskennan haasteet ja sen, miten reunalaskenta on suunniteltu vastaamaan niihin. Opit, milloin on järkevää siirtää työmäärät reunalle, tutustut reunakäyttöön soveltuviin käyttötapauksiin ja saat selville, miten pääset alkuun.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Järjestelmän suojaus, Murtautumisen ja hyökkäyksen simulointi, Petosteknologia, Digitaalinen rikostekninen tutkimus, Tapahtumavastaus, IoT-suojaus, Haittaohjelmien analyysi, Hallittu tunnistus ja käsittely, OT suojattu etäkäyttö, Suojattu tiedon ja tapahtumien hallinta (SIEM), Uhkien tiedustelu, Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot