Forcepoint
flow-image

Reitti nollaluottamukseen

Tämän resurssin on julkaissut Forcepoint

Rajoittamattomassa ja etätyön hallitsemassa yritysmaailmassa tasapainon löytäminen helpon yhteistyön ja tietoturvan välillä voi olla haastavaa. Käyttäjät ja tiedot toimivat perinteisten tietotekniikkasuojien ulkopuolella, jotka luottavat epäsuorasti verkon sisällä oleviin ihmisiin. Nollaluottamuksen mantrana on "Never Trust, Always Verify" (Älä koskaan luota, tarkasta aina) ja sen tehtävänä on suojella tietoja, ja sillä on keskeinen rooli siinä, että organisaatiot voivat tukea etätyötä pitkällä aikavälillä. Tässä oppaassa käydään läpi nollaluottamusparadigma ja se, mitä nollaluottamusratkaisussa kannattaa etsiä. Lataa tämä e-kirja ja ota selvää: Miten etätyöskentely kääntää kyberturvallisuusympäristön päälaelleen. Miten VPN:n käyttö etätyöntekijöille aiheuttaa niin paljon ongelmia. Nykyaikaisen nollaluottamuksen peruspilarit: nimenomaisesti myönnetty käyttöoikeus ja jatkuva tietojen käytön valvonta, johon liittyy jatkuva seuranta luottamuksen ja riskitasojen vahvistamiseksi. Miksi nollaluottamus saa nyt niin paljon huomiota (esimerkiksi SASE, NIST ja muut).

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, Salaus, Tietojen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Virustorjunta, Palomuurit, Mikrosegmentointi