IronNet
flow-image

Tilannetietoisuus ja turvallisuuden säilyttämisen tärkeys etätyön digitaaliaikakaudella

Tämän resurssin on julkaissut IronNet

Tilannetietoisuus on iso osa onnistunutta etätyötä. Jokaisella yrityksellä on tärkeitä tietoja, joita se haluaa suojella ja pitää vain sisäisessä käytössä. Yrityksen työntekijöinä meidän vastuullamme on varmistaa, että autamme helpottamaan sitä. Tässä blogissa käymme läpi viisi loistavaa vinkkiä, joiden avulla voit pitää yrityksesi mahdollisimman turvallisena.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Luottamuksellisuus, Varmenteen elinkaaren hallinta, DMARC, Salaus, Välityspalvelinverkko, SSL- ja TLS-varmenteet, Identiteettihallinta, Biometrinen todentaminen, Pilvihakemisto, Asiakasidentiteetin ja käyttöoikeuksien hallinta (CIAM), Hajautettu identiteetti, Identiteetti- ja käyttöoikeuksien hallinta (IAM), Monimenetelmäinen todentaminen (MFA), Salasanaton todentaminen, Salasanojen hallinta, Salasanakäytännön valvonta, Erityisten käyttöoikeuksien hallinta (PAM), Riskipohjainen todentaminen, Salasanan palautus itsepalveluna (SSPR), Kertakirjautuminen (SSO), Käyttäjien varaus ja hallinta, Sähköpostien suojaus, Pilvisähköpostin suojaus, Sähköpostin roskapostien esto, Sähköpostin salaus, Älykäs sähköpostisuojaus, Suojattu sähköpostiyhdyskäytävä, Haavoittuvuuksien hallinta, Hyökkäyspinnan hallinta, Korjausten hallinta, Riskipohjaisten haavoittuvuuksien hallinta, Suojatun koodin koulutus, Turvallisuustietoisuuden koulutus, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät