Ivanti
flow-image

Hälyttävä kiristysohjelmatrendi ei näytä merkkejä kääntymisestään

Tämän resurssin on julkaissut Ivanti

Ei ole mikään salaisuus, että kiristysohjelmauhat lisääntyivät pandemian aikana räjähdysmäisesti - sekä määrällisesti että rohkeasti. Uhkatoimijat hyödynsivät äkillistä siirtymistä etätyöhön ja siitä johtuvia tietoturva-aukkoja. Nyt kun työelämä alkaa vakiintua pysyvään työpaikka kaikkialla tilaan, voisi ajatella, että kiristysohjelmatrendi alkaisi kääntyä laskuun. Ivantin uuden raportin mukaan näin ei kuitenkaan ole. Raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti kiristysohjelmatrendit vuoden 2022 ensimmäiseltä neljännekseltä, ja tulokset ovat synkkiä. Seuraavassa on muutamia kohokohtia (tai pikemminkin huonoja kohteita).

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Järjestelmän suojaus, Murtautumisen ja hyökkäyksen simulointi, Petosteknologia, Digitaalinen rikostekninen tutkimus, Tapahtumavastaus, IoT-suojaus, Haittaohjelmien analyysi, Hallittu tunnistus ja käsittely, OT suojattu etäkäyttö, Suojattu tiedon ja tapahtumien hallinta (SIEM), Uhkien tiedustelu, Haavoittuvuuksien hallinta, Hyökkäyspinnan hallinta, Korjausten hallinta, Riskipohjaisten haavoittuvuuksien hallinta, Suojatun koodin koulutus, Turvallisuustietoisuuden koulutus, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät