Leidos
flow-image

Menestyksen tukeminen liittovaltion terveydenhuollossa

Tämän resurssin on julkaissut Leidos

Automaatio, teknologiaosaaminen ja sitoutunut kumppanuusajattelu ovat avainasemassa menestyksen saavuttamisessa. Innovaatiokeskeisyys auttoi tätä tiimiä toimittamaan terveydenhuoltoratkaisuja nopeammin yli 100 000 ihmisen yhteisölle. Jatkuvaan prosessien parantamiseen ja yhteistyöhön sitoutunut Leidos on ServiceNow'n tuella ylpeä voidessaan suunnitella ja toteuttaa innovaatioita, jotka parantavat kriittisiä palveluja.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta