Microsoft
flow-image

Microsoftin digitaalisen puolustuksen raportti

Tämän resurssin on julkaissut Microsoft

Kuluneen vuoden aikana maailma on todistanut tietoverkkorikollisuuden talouden ja tietoverkkorikospalvelujen nopeaa kasvua. Olemme seuranneet, kuinka nämä maailmanlaajuiset markkinat ovat kasvaneet sekä monimutkaisiksi että kiihtyvällä vauhdilla. Olemme nähneet verkkohyökkäysmaiseman muuttuvan yhä kehittyneemmäksi, kun verkkorikolliset jatkavat, ja jopa kiihdyttävät, toimintaansa kriisiaikoina. Toimitusketju- ja kiristysohjelmahyökkäysten uudet tasot olivat voimakas muistutus siitä, että meidän kaikkien on työskenneltävä yhdessä ja uusilla tavoilla suojellaksemme planeetan kyberturvallisuutta. Tieto on voimaa. Tähän raporttiin on koottu Microsoftin tietoturva-asiantuntijoiden, käytännön toimijoiden ja puolustajien oppeja, joiden avulla ihmiset kaikkialla voivat puolustautua kyberuhkia vastaan.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, Tapahtumavastaus, IoT-suojaus, Uhkien tiedustelu, Luottamuksellisuus, DMARC, Salaus, Tietojen suojaus, Virustorjunta, Päätepisteen hallinta, Identiteettihallinta, Salasanaton todentaminen, Salasanojen hallinta, Sähköpostien suojaus, Verkon suojaus, Palomuurit, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot, DDoS-suojaus