Netwrix
flow-image

Mikä on yrityksen tietoturva-arkkitehtuuri?

Tämän resurssin on julkaissut Netwrix

Suojaus- ja riskinhallintamenot kasvavat maailmanlaajuisesti. Mutta mihin parannuksiin pitäisi seuraavaksi keskittyä, jotta voisi parhaiten vahvistaa kyberturvallisuusohjelmaa? Monissa organisaatioissa vankan tietoturva-arkkitehtuurin rakentamisen pitäisi olla tehtävälistan kärjessä. Lue seuraavasta, mitä tietoturva-arkkitehtuuri on ja miten se voi auttaa suojaamaan kriittisiä IT-resursseja tietoturvauhkilta vähemmällä työllä ja huolella.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot