OneTrust
flow-image

Neljä asiaa, joita ESG-ohjelmiston tulee sisältää

Tämän resurssin on julkaissut OneTrust

Kestävä kehitys voi olla nykyään liiketoiminnan välttämättömyys, mutta ei ole olemassa yhtä yksinkertaista tapaa saavuttaa se. Sääntelyvaatimusten, eettisten näkökohtien ja sidosryhmien odotusten kaltaiset tekijät voivat vaikuttaa siihen, mitä ympäristö-, sosiaali- ja hallintotietoja (environmental, social, and governance (ESG) yritys päättää jakaa. Oikeat ESG-ohjelmistotyökalut voivat auttaa organisaatioita hallitsemaan näitä odotuksia tehokkaammin ja älykkäämmin. Lue nyt, mitkä neljä tekijää kannattaa ottaa huomioon ESG-ohjelmistoa valittaessa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko