Optiv
flow-image

Kyberturvallisuuden visuaalinen maisema

Tämän resurssin on julkaissut Optiv

Maailma ei ole koskaan ollut nopeampi kyberuhkien, tietoturvateknologian innovaatioiden ja yleisen liiketoiminnan muutoksen suhteen. Nykyisen ympäristön monimutkaisuus voi tuntua ylivoimaiselta, mutta jotkut meistä kukoistavat navigoidessaan tässä modernissa maailmassa ja muuttaessaan monimutkaisuudet eduiksi. Kaaoksesta luodaan selkeyttä, ja tämä kirja herättää henkiin joitakin kaikkein vaikuttavimpia, hämmentävimpiä ja ajatuksia herättävimpiä kyberturvallisuustilastoja. Toivomme, että nämä visuaaliset havainnot tarjoavat näkemyksiä toimialan kohtaamiin haasteisiin ja siihen, miten ehdotamme niiden ratkaisemista yhdessä.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, Pilvitietojen suojaus, Uhkien tiedustelu, Tietojen suojaus, Sähköpostien suojaus, Verkon suojaus, Haavoittuvuuksien hallinta, Korjausten hallinta