Ping Identity
flow-image

Todennuslähde käden ulottuvilla: PingFederate

Tämän resurssin on julkaissut Ping Identity

Kun infrastruktuurissa on todennuslähde, siinä on yksi ainoa totuuden lähde, josta voi todentaa käyttäjät minkä tahansa resurssin osalta koko yrityksessä. Tämä on perustavanlaatuinen lähestymistapa henkilöllisyyden ja käyttöoikeuksien hallintaan (IAM), joka pitää yrityksesi ketteränä, skaalautuvana ja suojattuna, mikä poistaa siilot ja luo samalla käyttäjille kitkattoman käyttökokemuksen. Tämä tekninen artikkeli on opas, joka auttaa saamaan kaiken irti PingFederate-ratkaisusta, ja siinä käsitellään muun muassa seuraavia aiheita: Yleiskatsaus todennuslähteeseen. Tuetut identiteettityypit. Sovellusintegraatio sekä valmiit käyttöönotot ja integraatiot. Miten vahvaa todennusta valvotaan parhaiden käytäntöjen avulla jne.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat API-suojaus, Identiteettihallinta, Pilvihakemisto, Identiteetti- ja käyttöoikeuksien hallinta (IAM), Monimenetelmäinen todentaminen (MFA), Salasanaton todentaminen, Salasanojen hallinta, Erityisten käyttöoikeuksien hallinta (PAM), Kertakirjautuminen (SSO)