Red Sift
flow-image

Red Sift -blogi: Seitsemän syytä, miksi terveydenhuollon ja lääketeollisuuden palveluntarjoajat ovat niin alttiita kiristysohjelmille ja tietojen menetykselle vuonna 2022.

Tämän resurssin on julkaissut Red Sift

Terveydenhuolto- ja lääketeollisuus ovat kaksi alaa, jotka ovat kyberrikollisten armottomien hyökkäysten kohteena. Mutta mikä tekee näistä aloista niin houkuttelevia hakkereille, hyökkääjille ja verkkorikollisille? Tässä blogissa tarkastelemme seitsemää syytä, miksi terveydenhuollon ja lääketeollisuuden palveluntarjoajat ovat niin alttiita kiristysohjelmille ja tietojen menetyksille vuonna 2022.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät