Sailpoint
flow-image

Seitsemän parasta käytäntöä käyttäjätietojen suojaukseen

Tämän resurssin on julkaissut Sailpoint

Ei ole mikään yllätys, että tietoturva-ammattilaiset etsivät seuraavan sukupolven käyttäjätietojen suojausratkaisua, jolla voidaan vastata nykypäivän haasteeseen parantaa tehokkuutta ja vähentää samalla tietoturvariskiä. Kun käytössä on oikea ratkaisu, organisaatiosta voi tulla turvallisempi ja tehokkaampi, säästää kustannuksia ja lievittää tehottomista käytännöistä ja käytännöistä johtuvaa turhautumista. Olemme määritelleet seitsemän parasta käytäntöä, joita tulisi noudattaa kehittäessä käyttäjätietojen suojausstrategiaa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Luottamuksellisuus, Varmenteen elinkaaren hallinta, DMARC, Salaus, Välityspalvelinverkko, SSL- ja TLS-varmenteet, Tietojen suojaus, Tietokannan suojaus, Palvelinkeskuksen suojaus, Tietokeskeinen suojaus, Tietojen menetyksen estäminen, Tietojen peittämisohjelmistot, Salausavainten hallinta, Mobiilitietojen suojaus, Salaisuuksien hallinta, Identiteettihallinta, Biometrinen todentaminen, Pilvihakemisto, Asiakasidentiteetin ja käyttöoikeuksien hallinta (CIAM), Hajautettu identiteetti, Identiteetti- ja käyttöoikeuksien hallinta (IAM), Monimenetelmäinen todentaminen (MFA), Salasanaton todentaminen, Salasanojen hallinta, Salasanakäytännön valvonta, Erityisten käyttöoikeuksien hallinta (PAM), Riskipohjainen todentaminen, Salasanan palautus itsepalveluna (SSPR), Kertakirjautuminen (SSO), Käyttäjien varaus ja hallinta, Sähköpostien suojaus, Pilvisähköpostin suojaus, Sähköpostin roskapostien esto, Sähköpostin salaus, Älykäs sähköpostisuojaus, Suojattu sähköpostiyhdyskäytävä