Secureworks
flow-image

Vähennä hälytysväsymystä IT-ympäristössä

Tämän resurssin on julkaissut Secureworks

Tietoturvaryhmien tehtävänä on hallita valtavaa määrää hälytyslokeja, ja tällainen kohina voi hukuttaa minkä tahansa tiimin, puhumattakaan yksittäisestä analyytikosta. Tuore tutkimus osoitti, että 70 prosenttia SOC-tiimeistä kärsii tunteellisesti IT-uhkahälytysten hallinnasta, ja yli puolet sanoi, etteivät he ole täysin varmoja kyvystään priorisoida ja reagoida. Kun kyberuhkakenttä kehittyy jatkuvasti ja hyökkäyspinnat kasvavat, mitä se tarkoittaa tietoturvatiimeille, jotka yrittävät selvittää kohinan läpi havaitakseen ympäristöönsä kohdistuvat todelliset uhat? Tietoturvamaiseman kehittymisen kokonaiskuvan ymmärtäminen on ensimmäinen askel tämän jatkuvan haasteen ratkaisemisessa. Lue nyt, miten XDR torjuu kyberturvallisuuden kohinaa ja tarjoaa todella vankan puolustuksen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Tapahtumavastaus, Uhkien tiedustelu, Sähköpostien suojaus, Palomuurit