Tanium
flow-image

Kehittyneen uhkienmetsästysohjelman perustan rakentaminen

Tämän resurssin on julkaissut Tanium

Monilla organisaatioilla, erityisesti suurilla globaaleilla yrityksillä, ei aina ole parasta näkyvyyttä siihen, kuinka monta kolmannen osapuolen toimittajaa ne käyttävät tiettynä ajankohtana tai minkälaisia resursseja niiden ympäristössä on näiden kolmannen osapuolen toimittajien ansiosta. Lisäksi ne ovat sekä kolmansien osapuolten kumppaneidensa että oman tietoturvansa armoilla. Vastatakseen kasvaviin haasteisiin organisaatioiden on rakennettava perusta kehittyneelle uhkienmetsästysohjelmalle. Uhkien metsästyksen perustan muodostavat useat keskeiset osatekijät. Lataa tämä perusteellinen opas ja tutustu tehokkaisiin uhkienmetsästysstrategioihin ja siihen, miten elintärkeät näkyvyys- ja tietopuutteet voidaan korjata.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Uhkien tiedustelu, Päätepisteiden suojaus, Virustorjunta, Päätepisteiden tunnistus ja käsittely (EDR), Päätepisteen hallinta