Trellix
flow-image

Aika ajaa muutosta haastamalla haastajat.

Tämän resurssin on julkaissut Trellix

Kulunut vuosi on osoittanut rikollisten toimijoiden tahdonvoiman, sillä ne ovat saavuttaneet uusia soluttautumisen ja menestyksen huippuja. Aivan kuten kehitymme elämässämme konttaamalla ennen kuin pystymme kävelemään, myös rikolliset ovat hioneet taitojaan vuosi vuodelta, jokaisessa murtautumisessa, kasvaakseen nopeammiksi ja vahvemmiksi. Vuonna 2020 kiristysohjelmien lunnaita maksettiin muutamia miljoonia dollareita hyökkäystä kohden, mutta vuosi 2021 osoitti, miten ahneita rikolliset todella ovat, kun he onnistuivat saavuttamaan tavoitteensa. Lue nyt, miten voit edistää muutosta haastamalla haastajat.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Sähköpostien suojaus, Pilvisähköpostin suojaus, Sähköpostin roskapostien esto, Sähköpostin salaus, Älykäs sähköpostisuojaus, Suojattu sähköpostiyhdyskäytävä, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät