Tripwire
flow-image

Viisi kriittistä askelta: turvallisuusriskien ja vaatimustenmukaisuuden täydellinen elinkaari julkishallinnossa

Tämän resurssin on julkaissut Tripwire

Tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitäminen nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä on loputon tehtävä. Onnistuneimmat julkishallinnon organisaatiot omaksuvat tämän tehtävän hallitsemiseksi järjestelmällisen lähestymistavan, joka edistää jatkuvaa parantamista. Tripwire on johtava yritysluokan perustavanlaatuisten valvontatoimien toimittaja liittovaltion turvallisuuteen, vaatimustenmukaisuuteen ja IT-toimintoihin. Kuuntelimme asiakkaitamme ymmärtääkseen prosesseja, joita he käyttivät varmistaakseen, että heidän suojaus- ja vaatimustenmukaisuusohjelmansa paranevat jatkuvasti. Tuloksena syntyi tämä viisivaiheinen turvallisuusriskien ja vaatimustenmukaisuuden elinkaari, joka vastaa kysymyksiin: Kuinka turvallinen ja vaatimustenmukainen verkkomme on? Mihin tärkeimpiin kysymyksiin meidän on puututtava tänään suojauksen parantamiseksi ja vaatimustenmukaisuuden saavuttamiseksi? Kuka on tilivelvollinen ja miten he toimivat? Lataa tämä vaiheittainen opas riskien vähentämiseksi ja vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi!

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot, Sivustosuojaus, Bottien havaitseminen ja lieventäminen, Selaimen eristäminen, Pimeän verkon valvonta, DDoS-suojaus, Petosten havaitseminen, Suojatut verkkoyhdyskäytävät