Vectra Al
flow-image

Pilviturvallisuuden haasteet

Tämän resurssin on julkaissut Vectra Al

Nopeuden ja ketteryyden tarve nykyisessä alati toiminnassa ja yhteydessä olevassa digitaalisessa liiketoiminnassa on saanut IT-tiimit muuttamaan perinteisen toimitilainfrastruktuurin pilvipohjaisiksi arkkitehtuureiksi. DevOpsin yleistyminen sekä alusta palveluna (Platform as a Service, PaaS) ja infrastruktuuri palveluna (Infrastructure as a Service, IaaS) -palvelujen käyttö ovat olleet perustavanlaatuisia tekijöitä tässä muutoksessa, ja ne ovatkin nykyään yleisiä. Ensi silmäyksellä hyökkäyksen elinkaari pilvipalveluissa vaikuttaa samankaltaiselta kuin perinteisessä verkossa. Kuten tässä käsitellään, on kuitenkin joitakin keskeisiä eroja, jotka muuttavat tapaa, jolla tietoturvaa on tarkasteltava.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, Pilvikuormituksen suojaus, Virustorjunta, Sähköpostien suojaus, Verkon suojaus, Palomuurit, Verkkokäytön valvonta