WatchGuard
flow-image

Pakene kiristysohjelmistojen vankilasta

Tämän resurssin on julkaissut WatchGuard

Kiristysohjelma on jatkuvasti kehittyvä haittaohjelman muoto, jonka tarkoituksena on varastaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja ja myydä ne tai salata laitteessa olevia tiedostoja, jolloin kaikki tiedostot ja niihin perustuvat järjestelmät muuttuvat käyttökelvottomiksi. Rikolliset toimijat vaativat sitten lunnaita vastineeksi salauksen purkamisesta. Kiristysohjelmahyökkäysten määrä ja taajuus kasvavat vuosi vuodelta dramaattisesti, ja vaikuttavien ja otsikoihin nousevien tapausten määrä ja laajuus lisääntyvät jatkuvasti. Lue, miten voi vahvistaa tietoturvaa kattavalla päätelaitteiden tietoturvaratkaisulla, joka vastaa uusimpiin uhkiin.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Salaus, Päätepisteiden suojaus, Virustorjunta, Monimenetelmäinen todentaminen (MFA), Salasanojen hallinta, Verkon suojaus, Palomuurit