WithSecure
flow-image

Sopiiko ulkoistettu hyökkäyspinnan hallinta yrityksellesi?

Tämän resurssin on julkaissut WithSecure

Hyökkäyspintojen monimutkaistuessa monet organisaatiot panostavat ulkoisten resurssien hallinnan virallistettuihin prosesseihin. Tällaisia prosesseja voi olla vaikea suunnitella sisäisesti, ja niillä on taipumus lisätä tietoturva-analyytikoiden työmäärää. Mutta voiko ulkoistettu ratkaisu auttaa organisaatioita voittamaan nämä ongelmat? Tarkastelemme tässä muutamia syitä, joiden vuoksi organisaatiot kääntyvät hallinnoitujen ratkaisujen puoleen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, API-suojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Pilviyhteensopivuus, Pilvitietojen suojaus, Pilven DDoS:n lieventäminen, Pilvireunan suojaus, Pilvitiedostojen suojaus, Pilvisuojausmallin hallinta (CSPM), Pilvikuormituksen suojaus, Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR), Turvallisen käyttöpalvelun reuna (SASE), Palveluverkko, Järjestelmän suojaus, Murtautumisen ja hyökkäyksen simulointi, Petosteknologia, Digitaalinen rikostekninen tutkimus, Tapahtumavastaus, IoT-suojaus, Haittaohjelmien analyysi, Hallittu tunnistus ja käsittely, OT suojattu etäkäyttö, Suojattu tiedon ja tapahtumien hallinta (SIEM), Uhkien tiedustelu, Verkon suojaus, DNS-suojaus, Palomuurit, Tunkeutumisen havaitsemis- ja estojärjestelmät (IDPS), Mikrosegmentointi, Verkkokäytön valvonta, Verkon havaitseminen ja käsittely (NDR), Verkon eristystila, Verkon suojauskäytäntöjen hallinta (NSPM), Verkkoliikenteen analyysi (NTA), Ohjelmiston määrittämä edusta (SDP), Yhtenäinen uhkien hallinta, Näennäinen yksityisverkko(VPN), Nollaluottoverkot