WithSecure
flow-image

Seitsemän piilotettua totuutta pilviturvallisuudesta

Tämän resurssin on julkaissut WithSecure

Raportti perustuu WithSecuren konsulttien, uhkien metsästäjien ja vaaratilanteisiin vastaajien laajaan ja ajantasaiseen tietämykseen ja kokemukseen, ja siinä osoitetaan, miten hyökkääjät ohittavat pilvisuojaukset, ja mitä voi tehdä niiden torjumiseksi. Tässä raportissa paljastamme pilvisuojauksen piilotetut totuudet, joista osa on arkipäiväisiä, osa hämärämpiä, ja esittelemme onnistuneen kaavan käyttäjien, tietojen ja järjestelmien suojaamiseksi. Lataa The 7 Hidden Truths of Cloud Security (Seitsemän piilotettua totuutta pilviturvallisuudesta) ja selvitä, miten: Saada täysi näkyvyys resursseihin. Yksinkertaistaa usean pilven tietoturvakonfiguraatioita. Estää identiteettipohjaiset hyökkäykset varmuudella. Tehostaa pilvipäätteiden tietoturvaa. Yhtenäistää paikallisen ja pilvipalvelun suojauksen. Välttää sekaannukset pilvipalvelun tietoturvavastuista. Pysyä suojattuna tukahduttamatta pilviyhteistyötä

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Pilvisuojaus, Pilvikäytön suojausvälittäjä (CASB), Digitaalinen rikostekninen tutkimus, Tapahtumavastaus, Uhkien tiedustelu, Salaus, Tietojen suojaus, Monimenetelmäinen todentaminen (MFA)